Location og event udlejning

Vi begynder fremover, at udleje butikken ud efter forespørgsel, til Mode shoots, musikvideoer, polterarbends, og receptioner i weekender.
butikken er en helt unik location, man finder ikke denne retro, nørde kælder andre steder i verden, omkostningerne er set i lyset af at butikken vil være lukket på dagen, og at der vil være en ansat på til at servere kaffe til modeller og kunder og afhjælpe produktionen med opstillinger og har lov til at flytte på arkademaskiner og det sjældnere legetøj bedst muligt.
Dags prisen for foto og video shoots er 7500 kr, for en hel dag, polterarbends og receptioner har en fast pris på 2500, for 3-4 timers reception/polterarbend, med gratis spil til alle i vores arkade med i prisen, vi kan have op til og med 20-25 gæster på engang, max 15 til polterarbends. Der er også en ansat på til at lave gratis kaffe til jeres modeller/gæster og få folk til at føle sig tilpas, denne person ved hvordan man tænder og bruger arkade maskinerne, også er denne person tovholder på shootet/aftenen, til at rådgive på specielle opsætninger, til enten musik videoer eller skydninger.
man kan spørge til en samlet pris med frisør på,
bobby tager 1000 kr pr gæst der skal klippes, til events.
da det ofte er i hans fritid dette skal forgå.

Der kan stilles et bord op til bespisning eller andet efter ønske. Dette afholder kunden dog selv.

vi har tidligere afholdt et Urban Outfitters shoot i 2013, også er der et væld af
kunstnere der har lavet musik videoer og lignende hos os.
Se under Video og billeder her på siden for mere info om tidligere produktioner, billeder fra Urban Outfitters nedenfor.

skriv eller ring til os på 21682069 eller på 23641343 og få en skræddersyet aftale,
til en uforglemmelig julefrokost, firma event, model shoot eller polterarbend.
Man kan i visse tilfælde også booke Bobby selv, som frisør til eventet,
her kan du eventuelt spørge for en speciel aftale, pris.